Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Avasimme uuden toimipisteen Tampereelle

Laajensimme ja avasimme uuden toimiston Tampereelle!

Espoon, Lappeenrannan ja Porin lisäksi löydät Syncron Techin nyt myös Tampereen ydinkeskustasta kauppakeskus Ratinan yhteydestä. Modernit ja viihtyisät työtilat sijaitsevat MOW Supernova coworking -tilassa erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

Vetovoimainen ja poikkeuksellisen voimakkaasti kasvava Tampereen kaupunkiseutu tarjoaa Syncron Techille tulevaisuudessa monipuolisia mahdollisuuksia. Suuret korkeakoulut, mittavat investoinnit ja jatkuvasti kasvava palvelutarjonta kehittävät voimakkaasti alueen talouselämää.

Uuden toimipisteen avaaminen Tampereelle tukee Syncron Techin kasvua. Olemme iloisia uuden sijaintimme tuomista mahdollisuuksista palvella teollisuus- ja energiatoimialojen asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tampereen toimistomme tarjoaa sijainnista riippumattoman hybridityön aikanakin paikallisen "hermokeskuksen" nykyisille ja tuleville osaajillemme", Syncron Techin toimitusjohtaja Jussi Eskelinen kertoo.

tampere_ratina-mintampere_työntekijat-min

Vilma Mäkitalo ja Iris Sivonen aloittamassa työpäivää Tampereen toimistolla.

Tampereen toimipisteemme löydät osoitteesta:

MOW Supernova
Ratinankuja 1
33100 Tampere
Sijainti kartalla

MOW Supernova -työtilasta voit lukea lisää täällä.

Maisemakuva: Laura Vanzo / Tampereen Kaupunki

Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Mikä estää ottamasta täyttä hyötyä energiamurroksen tuomista mahdollisuuksista?

Energiasiirtymä, murros, muokkaa sähkömarkkinoita kiihkeällä tahdilla. Pelisäännöt muuttuvat ja mukaan on tullut uusia resursseja, markkinapaikkoja, palveluita ja toimijoita. Entisaikaan sähkön tuottajat ennakoivat sähkön kysyntää ja hintatasoja vankan kokemuksensa perusteella, sekä suunnittelivat sähkön tuotannon vastaavasti. Tämä on muuttumassa ja on jo muuttunutkin. Uusiutuvista lähteistä tulevan sähkön tarjonta vaihtelee kysynnästä riippumatta, lisäten hintavaihtelua sähkömarkkinoilla. Hintapiikeillä on taipumus ajan oloon läpäistä sähkön koko toimitusketju, mikä taas on omiaan kannustamaan sähkön loppukäyttäjiä kulutuksen suunnitteluun. Mukautuvammaksi suunnitellulla kulutuksella voidaan alentaa sähkön hankinnan keskihintaa merkittävästi jo nyt - ja kehitys on edelleen voimistumaan päin.

APS-järjestelmä ja henkilöresurssien suunnittelu

Tuotantokapasiteetin ja henkilöresurssien suunnittelu yhdessä Tuotantotavasta riippuen henkilöresurssien saatavuus ja osaaminen voi olla kapasiteetin ja laadun hallinnan kannalta yhtä ratkaisevaa kuin koneiden tuotantonopeuden, vaihtoaikojen, ajojärjestysten ja materiaalien saatavuuden huomiointi. Nykyaikainen tuotannonsuunnittelujärjestelmä ottaakin nämä kaikki huomioon. Koska järjestelmän monimutkaisuus hallittavien komponenttien määrän kasvaessa lisääntyy, on sen helppokäyttöisyyteen kiinnitettävä huomiota. Oleellinen tieto on oltava saatavilla helposti ja visuaalisesti. Tuotannonsuunnittelun kannalta vähemmän tärkeät tiedot tuodaan esiin vain tarvittaessa. Henkilöresurssisuunnittelun tarkoitus Henkilöstöresurssien suunnittelulla varmistetaan työpisteille riittävä määrä työntekijöitä, joilla on oikea osaaminen suunniteltuja työtehtäviä varten. APS:n on tarkoitus helpottaa tätä ja auttaa välttämään tuotannon hidastumiset, jotka johtuvat henkilöresurssien puutteista. Suunnittelua tehdään usein tuotannon työnjohdon muiden työtehtävien ohessa ja paineen alla. Usein suunnitelmaa joudutaan myös muuttamaan päivittäin poissaolojen tai muiden yllättävien tapahtumien johdosta. Siksi käyttöliittymän tulisi olla selkeä ja yksinkertainen. Visuaalisuus tukee tässä: kaaviot, taulukot ja grafiikat auttavat käyttäjää hahmottamaan tärkeitä tietoja ja suhteita helposti. Esimerkiksi tuotannonajoitukset, resurssien saatavuus ja työntekijöiden taidot ovat selkeästi esitettävissä visuaalisesti.

CxO Industry 2023 -tapahtuma Tampereella

Syncron Tech on mukana CxO Industry 2023 -tapahtumassa, joka järjestetään Tampere-talolla 31.8.2023. Jo viidennen kerran järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen satoja C-tason päättäjiä sekä arvostettuja kansainvälisiä puhujia edelläkävijäorganisaatioista.