Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Avasimme uuden toimipisteen Tampereelle

Laajensimme ja avasimme uuden toimiston Tampereelle!

Espoon, Lappeenrannan ja Porin lisäksi löydät Syncron Techin nyt myös Tampereen ydinkeskustasta kauppakeskus Ratinan yhteydestä. Modernit ja viihtyisät työtilat sijaitsevat MOW Supernova coworking -tilassa erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

Vetovoimainen ja poikkeuksellisen voimakkaasti kasvava Tampereen kaupunkiseutu tarjoaa Syncron Techille tulevaisuudessa monipuolisia mahdollisuuksia. Suuret korkeakoulut, mittavat investoinnit ja jatkuvasti kasvava palvelutarjonta kehittävät voimakkaasti alueen talouselämää.

Uuden toimipisteen avaaminen Tampereelle tukee Syncron Techin kasvua. Olemme iloisia uuden sijaintimme tuomista mahdollisuuksista palvella teollisuus- ja energiatoimialojen asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tampereen toimistomme tarjoaa sijainnista riippumattoman hybridityön aikanakin paikallisen "hermokeskuksen" nykyisille ja tuleville osaajillemme", Syncron Techin toimitusjohtaja Jussi Eskelinen kertoo.

tampere_ratina-mintampere_työntekijat-min

Vilma Mäkitalo ja Iris Sivonen aloittamassa työpäivää Tampereen toimistolla.

Tampereen toimipisteemme löydät osoitteesta:

MOW Supernova
Ratinankuja 1
33100 Tampere
Sijainti kartalla

MOW Supernova -työtilasta voit lukea lisää täällä.

Maisemakuva: Laura Vanzo / Tampereen Kaupunki

Syncron Tech
Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Olemme mukana PulPaper 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana metsäteollisuuden johtavassa kansainvälisessä PulPaper 2022 -tapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-9.6.2022.

Energiatehokkuus prosessiteollisuudessa

Viime aikoihin saakka prosessiteollisuuden energiakustannukset ovat olleet hyvin ennakoitavissa. Lähiaikojen maakaasun ja sähkön hintojen kuohunnan koetaan muuttaneen tätä. Toisaalta voidaan kuitenkin todeta, että tämä muutos on ollut vain jatkoa pidempiaikaiseen maailmanlaajuiseen energiamarkkinoiden kehitykseen. Kehitykseen, joka tuo haasteita myös prosessiteollisuuteen.

MES-järjestelmä ja tehokas toiminta työpisteellä

Meiltä kysytään tällä hetkellä paljon otsikon teemasta. Miten MES-järjestelmällä voidaan tehostaa toimintaa työpisteellä tavanomaisen tuotantotilanteen vallitessa? Miten järjestelmä tukee työntekijää poikkeustilanteissa?