Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Avasimme uuden toimipisteen Tampereelle

Laajensimme ja avasimme uuden toimiston Tampereelle!

Espoon, Lappeenrannan ja Porin lisäksi löydät Syncron Techin nyt myös Tampereen ydinkeskustasta kauppakeskus Ratinan yhteydestä. Modernit ja viihtyisät työtilat sijaitsevat MOW Supernova coworking -tilassa erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

Vetovoimainen ja poikkeuksellisen voimakkaasti kasvava Tampereen kaupunkiseutu tarjoaa Syncron Techille tulevaisuudessa monipuolisia mahdollisuuksia. Suuret korkeakoulut, mittavat investoinnit ja jatkuvasti kasvava palvelutarjonta kehittävät voimakkaasti alueen talouselämää.

Uuden toimipisteen avaaminen Tampereelle tukee Syncron Techin kasvua. Olemme iloisia uuden sijaintimme tuomista mahdollisuuksista palvella teollisuus- ja energiatoimialojen asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tampereen toimistomme tarjoaa sijainnista riippumattoman hybridityön aikanakin paikallisen "hermokeskuksen" nykyisille ja tuleville osaajillemme", Syncron Techin toimitusjohtaja Jussi Eskelinen kertoo.

tampere_ratina-mintampere_työntekijat-min

Vilma Mäkitalo ja Iris Sivonen aloittamassa työpäivää Tampereen toimistolla.

Tampereen toimipisteemme löydät osoitteesta:

MOW Supernova
Ratinankuja 1
33100 Tampere
Sijainti kartalla

MOW Supernova -työtilasta voit lukea lisää täällä.

Maisemakuva: Laura Vanzo / Tampereen Kaupunki

Syncron Tech
Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Yrityspäivät Tampereella 1.-2.2.2023

Vuosittain järjestettävä korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma Yrityspäivät tulee taas! Yrityspäivät 2023 järjestetään 1.-2. helmikuuta Tampereen yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannan kampuksella. Yrityspäivien tämän vuoden teemana on kansainvälinen osaaminen, jolla korostetaan ulkomaisten vaihto- ja tutkinto-opiskelijoiden ammattitaitoa suomalaisten opiskelijoiden kansainvälisyyden lisäksi.

FBI 2023 -päivä kokoaa tammikuussa Ouluun metsäteollisuuden nykyiset ja tulevaisuuden osaajat

Syncron Tech on mukana FBI 2023 -päivässä (Forest-based Industries), joka kokoaa yhteen metsäteollisuuden osaajia ja opiskelijoita. FBI-päivä järjestetään keskiviikkona 25.1.2023 Radisson Blu:ssa Oulussa ja tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa tänä vuonna Oulun yliopiston Prosessikilta.

Olemme mukana Energia 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana Energiamessuilla, joka on Suomen suurin energia-alan päätapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.-27.10.2022.