Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Avasimme uuden toimipisteen Tampereelle

Laajensimme ja avasimme uuden toimiston Tampereelle!

Espoon, Lappeenrannan ja Porin lisäksi löydät Syncron Techin nyt myös Tampereen ydinkeskustasta kauppakeskus Ratinan yhteydestä. Modernit ja viihtyisät työtilat sijaitsevat MOW Supernova coworking -tilassa erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

Vetovoimainen ja poikkeuksellisen voimakkaasti kasvava Tampereen kaupunkiseutu tarjoaa Syncron Techille tulevaisuudessa monipuolisia mahdollisuuksia. Suuret korkeakoulut, mittavat investoinnit ja jatkuvasti kasvava palvelutarjonta kehittävät voimakkaasti alueen talouselämää.

Uuden toimipisteen avaaminen Tampereelle tukee Syncron Techin kasvua. Olemme iloisia uuden sijaintimme tuomista mahdollisuuksista palvella teollisuus- ja energiatoimialojen asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tampereen toimistomme tarjoaa sijainnista riippumattoman hybridityön aikanakin paikallisen "hermokeskuksen" nykyisille ja tuleville osaajillemme", Syncron Techin toimitusjohtaja Jussi Eskelinen kertoo.

tampere_ratina-mintampere_työntekijat-min

Vilma Mäkitalo ja Iris Sivonen aloittamassa työpäivää Tampereen toimistolla.

Tampereen toimipisteemme löydät osoitteesta:

MOW Supernova
Ratinankuja 1
33100 Tampere
Sijainti kartalla

MOW Supernova -työtilasta voit lukea lisää täällä.

Maisemakuva: Laura Vanzo / Tampereen Kaupunki

Syncron Tech
Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Avasimme uuden toimipisteen Tampereelle

Laajensimme ja avasimme uuden toimiston Tampereelle!

Energiatehokkuutta voimalaitokselle SyncPowerin avulla

Jokaisen voimalaitoksen energiatehokkuutta voidaan parantaa helposti digitalisaation ja IoT:n keinoin. Saavutettavat hyödyt ovat välittömiä ja hankkeen takaisinmaksuaika tyypillisesti hyvin lyhyt.

Akkuvarastot ja niiden käyttö reservimarkkinoilla lisääntyvät - miksi?

Tuulivoimaloita nousee ympäri maata ehkä Itä-Suomea lukuun ottamatta ja myös aurinkovoima yleistyy sekä yksityis- että teollisuuskokoluokassa. Samalla Fingrid rakentaa uusia yhteyksiä sekä sähköasemia. Sähkövarastoja ilmestyy kiihtyvällä tahdilla, varsinkin kapasiteetin mukaan mitattuna. Näillä asioilla on jotain yhteistä.