Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Olemme mukana PulPaper 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana metsäteollisuuden johtavassa kansainvälisessä PulPaper 2022 -tapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-9.6.2022.

PulPaper 2022 -tapahtuma koostuu näyttelystä, yritysvierailuista, verkostoitumistilaisuuksista ja konferenssista. Konferensissa käsiteltäviä teemoja ovat IT and Automation, Environment and Sustainability, Safety and Risk Management, New Textile Products, Efficiency ja Packaging Solutions.

 

Kestävä kehitys - sustainability - on kaikkien agendalla. Syncron Techin pääteemana PulPaper 2022 messuilla on energia. Meillä on sen hallintaan oivat ratkaisut.

ISyncPower_mobile_operations_management_T-ratkaisuillamme hoidetaan energiatehokkuus, omien ja ostettujen resurssien hallinta ja osallistuminen eri sähkö-, ja kaasumarkkinoille, sekä energiatehokas voimalaitosten ajo ja päästöjen seuranta.

Kerromme mielellämme myös MES, APS ja IoT ratkaisuistamme.

 

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan osastollamme 6b61. Nähdään messuilla!

 

Lue tapahtumasta lisää, vältä ruuhkat ovella ja rekisteröidy mukaan täältä.

 

Syncron Tech
Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Yrityspäivät Tampereella 1.-2.2.2023

Vuosittain järjestettävä korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma Yrityspäivät tulee taas! Yrityspäivät 2023 järjestetään 1.-2. helmikuuta Tampereen yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannan kampuksella. Yrityspäivien tämän vuoden teemana on kansainvälinen osaaminen, jolla korostetaan ulkomaisten vaihto- ja tutkinto-opiskelijoiden ammattitaitoa suomalaisten opiskelijoiden kansainvälisyyden lisäksi.

FBI 2023 -päivä kokoaa tammikuussa Ouluun metsäteollisuuden nykyiset ja tulevaisuuden osaajat

Syncron Tech on mukana FBI 2023 -päivässä (Forest-based Industries), joka kokoaa yhteen metsäteollisuuden osaajia ja opiskelijoita. FBI-päivä järjestetään keskiviikkona 25.1.2023 Radisson Blu:ssa Oulussa ja tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa tänä vuonna Oulun yliopiston Prosessikilta.

Olemme mukana Energia 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana Energiamessuilla, joka on Suomen suurin energia-alan päätapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.-27.10.2022.