Blogi

Syncron Techin blogissa kerrotaan lorem ipsum dolor sit amet.

Kaikki kirjoitukset

Syncron Tech on julkaissut SyncWare version 12

Syncron Techin tuotteiden SyncMES®, SyncPlan®, SyncPower®, SyncPulp®, SyncPermit® ja SyncTools-tuoteperheen perusohjelmiston SyncWare® versio 12 on julkaistu.

tuotteetKaksi merkittävintä uutuutta ovat:

  • Erittäin suurten datamäärien keruu- ja käsittelykyky.
  • Käyttöliittymätyökalujen ja sitä myötä käyttäjäystävällisyyden parannukset.

Konepellin alle valtavasti tehoa.

SyncWare 12 on todella tulevaisuusyhteensopiva. Voit kerätä kaiken mittausdatan talteen erittäin kustannustehokkaasti. Jos sovelluksenne kaipaa tallennusresursseja tai lisää vääntöä, SyncWare haastaa minkä tahansa kaupallisen pilvipalvelun. Erityisen nopeasti kasvavia sovellusalueita ovat koneoppivat järjestelmät ja tekoälyratkaisut yleensä.

Uusi, kehittyneempi NoSQL-tuki tuo puhtia. SyncWare 12 kerää vaikka kaiken saatavilla olevan tehtaan mittausdatan täydellä resoluutiolla. Käytössä jo mm. kohteessa, jossa kerätään 250.000 datapistettä sekunnin resoluutiolla. Eikä se ole läheskään yläraja.

Tuettujen tiedonkeruuliittymien määrä kasvaa edelleen:

  • Blob tallennus, kaikki merkittävät pilvipalvelutoimittajat
  • Azure Data Lake
  • OSIsoft PI System

Ja kuten ennenkin, järjestelmämme sisältää sekä OPC UA Server että Client -ominaisuudet.

SyncWaren arkkitehtuurin uusi merkkipaalu on pilviriippumattomuus. SaaS-palvelumme voi toimia myös asiakkaan pilvessä tai yhdessä sen kanssa.


Käyttöliittymän parannukset ja uutuudet

Filosofiamme kulmakiviä on tuottaa sama tuotannon tilannekuva kaikille tiedon tarvitsijoille, kunkin työroolin tarvitsemassa muodossa. Tämä tuo tarpeen tuoda käyttäjäystävällisyys uudelle tasolle.

SyncViz näyttöjen konfigurointityökalu on nyt 100% HTML5. Flash jää nyt historiaan ja sitä tuetaan versiopolitiikan mukaan. Mahdollisuus tehdä PWA-sovelluksia. Progressive Web Apps on kokoelma teknologioita, jotka tuovat selainsovellusten käyttömukavuuden natiivi-appien tasolle. PWA soveltuu hyvin käyttöön tehdasympäristössä, sillä PWA-sovellus voi toimia myös offline-tilassa. Kaikki tämä nopeasti ilman sovelluskauppapaikkoja.


Muita parannuksia

Uuteen versioon on myös kerätty version 11 laajennuksia, jotka nyt on yhdenmukaistettu ja lisätty julkaistuun versioon. Raportointityökalut, kaavavelho ja sitä myötä sovellukset ovat edistyneet. Online-helpit on uudistettu.

Uusi dashboard ja uudet visualisointikomponentit.

IT-vastaavat arvostanevat OAuth käyttäjien autentikointitukea sen turvallisuuden ja yhteensopivuuden takia. Lisäksi käyttäjät arvostavat sen myötä tulevaa käytön helppoutta.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

SyncPower EMS® palvelu TuuliWatti Oy:n akkuprojektiin

TuuliWatti Oy rakentaa Pohjoismaiden suurimman sähkövaraston Iin Viinamäen tuulipuiston yhteyteen. Markkinaehtoisesti rakennettavat Viinamäen tuulipuisto ja aiempiin vastaaviin verrattuna jättiakku valmistuvat syksyllä 2019.

Syncron Tech ja Tieto yhteistyöhön

Syncron Tech ja Tieto yhteistyöhön metsäteollisuuden energianhallintajärjestelmissä.

Syncron Tech on julkaissut SyncWare version 12

Syncron Techin tuotteiden SyncMES®, SyncPlan®, SyncPower®, SyncPulp®, SyncPermit® ja SyncTools-tuoteperheen perusohjelmiston SyncWare® versio 12 on julkaistu.