Blogi

Syncron Techin blogissa kerrotaan lorem ipsum dolor sit amet.

Kaikki kirjoitukset

Syncron Tech on julkaissut SyncWare version 12

Syncron Techin tuotteiden SyncMES®, SyncPlan®, SyncPower®, SyncPulp®, SyncPermit® ja SyncTools-tuoteperheen perusohjelmiston SyncWare® versio 12 on julkaistu.

Syncron Techin tuotteetKaksi merkittävintä uutuutta ovat:

  • Erittäin suurten datamäärien keruu- ja käsittelykyky.
  • Käyttöliittymätyökalujen ja sitä myötä käyttäjäystävällisyyden parannukset.

Konepellin alle valtavasti tehoa.

SyncWare 12 on todella tulevaisuusyhteensopiva. Voit kerätä kaiken mittausdatan talteen erittäin kustannustehokkaasti. Jos sovelluksenne kaipaa tallennusresursseja tai lisää vääntöä, SyncWare haastaa minkä tahansa kaupallisen pilvipalvelun. Erityisen nopeasti kasvavia sovellusalueita ovat koneoppivat järjestelmät ja tekoälyratkaisut yleensä.

Uusi, kehittyneempi NoSQL-tuki tuo puhtia. SyncWare 12 kerää vaikka kaiken saatavilla olevan tehtaan mittausdatan täydellä resoluutiolla. Käytössä jo mm. kohteessa, jossa kerätään 250.000 datapistettä sekunnin resoluutiolla. Eikä se ole läheskään yläraja.

Tuettujen tiedonkeruuliittymien määrä kasvaa edelleen:

  • Blob tallennus, kaikki merkittävät pilvipalvelutoimittajat
  • Azure Data Lake
  • OSIsoft PI System

Ja kuten ennenkin, järjestelmämme sisältää sekä OPC UA Server että Client -ominaisuudet.

SyncWaren arkkitehtuurin uusi merkkipaalu on pilviriippumattomuus. SaaS-palvelumme voi toimia myös asiakkaan pilvessä tai yhdessä sen kanssa.


Käyttöliittymän parannukset ja uutuudet

Filosofiamme kulmakiviä on tuottaa sama tuotannon tilannekuva kaikille tiedon tarvitsijoille, kunkin työroolin tarvitsemassa muodossa. Tämä tuo tarpeen tuoda käyttäjäystävällisyys uudelle tasolle.

SyncViz näyttöjen konfigurointityökalu on nyt 100% HTML5. Flash jää nyt historiaan ja sitä tuetaan versiopolitiikan mukaan. Mahdollisuus tehdä PWA-sovelluksia. Progressive Web Apps on kokoelma teknologioita, jotka tuovat selainsovellusten käyttömukavuuden natiivi-appien tasolle. PWA soveltuu hyvin käyttöön tehdasympäristössä, sillä PWA-sovellus voi toimia myös offline-tilassa. Kaikki tämä nopeasti ilman sovelluskauppapaikkoja.


Muita parannuksia

Uuteen versioon on myös kerätty version 11 laajennuksia, jotka nyt on yhdenmukaistettu ja lisätty julkaistuun versioon. Raportointityökalut, kaavavelho ja sitä myötä sovellukset ovat edistyneet. Online-helpit on uudistettu.

Uusi dashboard ja uudet visualisointikomponentit.

IT-vastaavat arvostanevat OAuth käyttäjien autentikointitukea sen turvallisuuden ja yhteensopivuuden takia. Lisäksi käyttäjät arvostavat sen myötä tulevaa käytön helppoutta.

Syncron Tech
Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Yrityspäivät Tampereella 1.-2.2.2023

Vuosittain järjestettävä korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma Yrityspäivät tulee taas! Yrityspäivät 2023 järjestetään 1.-2. helmikuuta Tampereen yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannan kampuksella. Yrityspäivien tämän vuoden teemana on kansainvälinen osaaminen, jolla korostetaan ulkomaisten vaihto- ja tutkinto-opiskelijoiden ammattitaitoa suomalaisten opiskelijoiden kansainvälisyyden lisäksi.

FBI 2023 -päivä kokoaa tammikuussa Ouluun metsäteollisuuden nykyiset ja tulevaisuuden osaajat

Syncron Tech on mukana FBI 2023 -päivässä (Forest-based Industries), joka kokoaa yhteen metsäteollisuuden osaajia ja opiskelijoita. FBI-päivä järjestetään keskiviikkona 25.1.2023 Radisson Blu:ssa Oulussa ja tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa tänä vuonna Oulun yliopiston Prosessikilta.

Olemme mukana Energia 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana Energiamessuilla, joka on Suomen suurin energia-alan päätapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.-27.10.2022.