Katso kaikki työpaikat

Myynnin ammattilainen, energiatoimialan ohjelmistot

Espoo, Lappeenranta, Pori, Tampere, etä, hybridi

Tehtävä

Teemme ohjelmistoratkaisuja teollisuuden ja energiatoimialan tuotantoa tukeviin järjestelmiin. Asiakkaamme toimivat mm. prosessi- ja kappaletavarateollisuudessa sekä uusiutuvan energian toimialalla. Kuvaamme energiatoimialan toimintaamme usein sanoilla "Viemme asiakkaidemme tuotannontekijät sähkömarkkinoille". Tällä tarkoitamme toimimista energiatuotannon (kuten aurinko- ja tuulivoiman tai sähkövarastot) ja sähkömarkkinoiden liityntäpinnassa, ohjelmistojemme avulla. Olemme myös tekemässä tehokasta teollisuuden energianhallintaa. Tekeminen on haastavaa ja mielenkiintoista työtä asiakkaidemme tuotantotoiminnan ytimessä vaadittavien datapohjaisten ratkaisujen parissa. Sovelluksemme ovat usein kriittisessä roolissa energiatuotannon ohjauksessa ja suunnittelussa. Ohjelmistoillamme tuemme asiakasyrityksiämme matkalla kohti kestävää tehokkuutta ja vahvistamme heidän kilpailukykyänsä muuttuvassa ajassa.

Etsimme nyt kasvuumme Sinua, myynnin ammattilainen, joka tunnet energiatoimialan toiminnan ja prosessit. Tunnet perusperiaatteet energian tuotannosta; mahdollisesti sekä uusiutuvan energian että fossiilisiin polttoaineisiin pohjautuvien voimalaitosten energian tuotannosta. Ja ymmärrät myös sen, miten tuotanto viedään sähkömarkkinoille. Ymmärrät sähkömarkkinoiden, eri markkinapaikkojen sekä säätö- ja reservimarkkinoiden toiminnan ja datan merkityksen niiden toiminnassa. Samoin hahmotat alan tietojärjestelmien, kuten energiahallintaratkaisujen tarjoamat mahdollisuudet ja sinulla on ehkä kokemusta niiden käytöstä tai käyttöönotosta. Tunnistat erilaisten tuotantotapojen sekä myös teollisuuden energian hankinnan ja kulutuksen lainalaisuuksia. Olet kerännyt kokemuksesi esimerkiksi energiateollisuudessa sähköntuotannon ohjaamisen, suunnittelun tai kehittämisen tehtävissä tai alan tietojärjestelmien toimittajan ominaisuudessa. Kaiken tämän osaamisesi ja Syncron Techin tarjooman haluat innolla tuoda asiakkaiden käyttöön

Teet työtä, jolla on merkitystä - ei ainoastaan asiakasyrityksillemme, vaan myös heidän työntekijöilleen ja asiakkailleen. Olet ratkaiseva linkki asiakasyritystemme ja osaamisemme välissä. Tehtäväsi sisältävät uusasiakashankintaa ja/tai nykyisten asiakkuuksiemme kehittämistä; tehtävänkuva tarkentuu keskusteluissamme. Innostut asiakaskohtaamisista, ohjelmistojen tuomasta lisäarvosta ja toimialan syvällisestä tuntemisesta. Voit olla kokenut myynnin tekijä tai tuleva alan ammattilainen. Mutta ohjelmisto-osaamisen ja energiatoimialan osaamisemme valjastaminen asiakkaidemme hyödyksi on aina kuitenkin tekemisesi keskiössä. 

Kollegasi ja asiakkaasi ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Työmme vaatii pelottomuutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden kokeilua ja oppimista joka päivä. Työpaikkasi sijaitsee Lappeenrannassa, Espoossa, Porissa, Tampereella, etänä kotikonttorillasi tai voit työskennellä myös hybridimallilla etätyökäytäntömme mukaisesti.

 

Mitä toivomme sinulta? 

Olet energiasektorin tuntija ja palavasti kiinnostunut omaksumaan lisää aiheesta. Innostut asiakasrajapinnassa tapahtuvasta työstä. Kykenet tunnistamaan asiakkaiden tarpeita ja muodostamaan tarjoomastamme ratkaisuja tunnistettuihin tarpeisiin. Sinulla on mahdollisesti kokemusta toimialan ohjelmistoratkaisuista (kuten EMS/EHJ, SCADA, teollisuusautomaatio). Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin taitoa, muu kielitaitosi on plussa.

Näillä onnistut tehtävässä: 

- Positiivinen ja innostunut ote tekemiseen sekä uuden oppimiseen 

- Ymmärrys ja kokemus energiateollisuuden ja sähkömarkkinoiden prosesseista ja niitä tukevista ohjelmistoratkaisuista

- Kommunikointi- ja tiimityökyky erilaisten ihmisten kanssa; loistat asiakasrajapinnassa 

- Erinomaiset suullisen ja kirjallisen ilmaisun taidot

- Myynnillinen ratkaisuhakuinen ote tekemiseen

- Ymmärrys menestyksellisen uuden ajan myynnin elementeistä ja siitä, miten saat ne toimimaan tehokkaasti

 

Vielä

Tarjoamme viihtyisän ja rennon "uuden normaalin" työyhteisön (toimistolla, etänä tai hybridinä), hyvän perehdytyksen, modernit työvälineet sekä kilpailukykyiset edut. Mukana tulevat mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietuudet, työsuhdepyöräetu sekä vapaa-ajan matka-, tapaturma- ja sairauskuluvakuutus.


Kiinnostuitko? 

Ota haaste vastaan ja hae! Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pian tai viimeistään 27.12.2022 osoitteeseen rekry@syncrontech.com. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Jussi Eskeliseltä (jussi.eskelinen@syncrontech.com, 040 5008228)Lisää Syncron Techistä taas löydät osoitteesta www.syncrontech.com.

Me

Syncron Tech Oy. Tietojärjestelmiä teollisuuteen ja energiatoimialalle. Ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan kovaan ytimeen. Kolme toimipistettä Espoo, Lappeenranta, Pori.