Katso kaikki työpaikat

Ohjelmistosuunnittelija tuotantoa ohjaavien ja tukevien järjestelmien kehitykseen

Lappeenranta, Pori, Tampere, Espoo, etä, hybridi

Tehtävä

Teemme ohjelmistoratkaisuja teollisuuden ja energiatoimialan tuotantoa tukeviin järjestelmiin. Asiakkaamme toimivat mm. prosessi- ja kappaletavarateollisuudessa sekä uusiutuvan energian toimialalla. Tekeminen on haastavaa ja mielenkiintoista työtä asiakkaidemme tuotantotoiminnan ytimessä vaadittavien datapohjaisten ratkaisujen parissa. Ohjelmistoillamme tuemme asiakasyrityksiämme matkalla kohti kestävää tehokkuutta ja vahvistamme heidän kilpailukykyänsä muuttuvassa ajassa. Sovelluksemme ovat usein kriittisessä roolissa tuotannon ohjauksessa ja suunnittelussa.

Etsimme nyt kasvuumme osaajaa tuotannon ohjelmistoratkaisujemme kehitykseen ja asiakassovellusten toteutukseen. Teet työtä, jolla on merkitystä  - ei ainoastaan asiakasyrityksillemme, vaan myös heidän työntekijöilleen ja asiakkailleen.

Työskentelet kansainvälisesti toimivien asiakasyritystemme ohjelmistoratkaisujen kehitystyössä ja tuotekehityksemme tukena. Tehtäväsi sisältävät ohjelmistojen suunnittelu-/määrittelytöitä yhdessä muun tiimin ja asiakkaiden kanssa. Osana tekemistäsi on myös back-end-koodausta, integraatioita, tietokantatehtäviä, käyttöliittymätöitä – osaamisestasi riippuen. Kollegasi ja asiakkaasi ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Työmme vaatii pelottomuutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden kokeilua ja oppimista. Työpaikkasi sijaitsee LappeenrannassaPorissa, Tampereella, Espoossa, etänä kotikonttorillasi tai voit työskennellä myös hybridimallilla.

 

Mitä toivomme sinulta? 

Kokemuspankkisi koostuu olio-ohjelmoinnista, web-sovelluksista ja tietokannoista. Innostut asiakasrajapinnassa tapahtuvasta kehitys-, suunnittelu- ja määrittelytyöstä. Kykenet tunnistamaan asiakkaiden toistuvia tarpeita ja tuomaan niitä syötteiksi tuotekehitykseemme yhteiseksi työstettäväksemme. Olet ehkä jo kerännyt kokemusta toimialan ohjelmistoratkaisuista (kuten APS, MES, ERP, automaatio). Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin taitoa, muu kielitaitosi on plussa.

Näillä onnistut tehtävässä: 

- Positiivinen ja innostunut ote tekemiseen sekä uuden oppimiseen 

- Vahva tekninen ymmärrys ja kokemus ohjelmistokehityksestä ja sen prosesseista

Ymmärrys moderneista ja ketteristä ohjelmistotuotekehityksen menetelmistä 

- Kommunikointi- ja tiimityökyky erilaisten ihmisten kanssa

- Kyky ja halu työskennellä sekä omassa tuotekehityksessä että asiakasrajapinnassa 

Eduksi ovat: 

- Ymmärrys teollisesta tuotannosta ja tietojärjestelmien tuomista mahdollisuuksista tuotannon kestävän tehokkuuden parantamiseksi 

- Kyky tunnistaa teollisen tuotannon tarpeita niitä tukevien ohjelmistoratkaisujen kehityksen lähteeksi.

 

Vielä

Tarjoamme viihtyisän ja rennon "uuden normaalin" työyhteisön (toimistolla, etänä tai hybridinä), hyvän perehdytyksen, modernit työvälineet sekä kilpailukykyiset edut. Mukana tulevat mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietuudet, työsuhdepyöräetu sekä vapaa-ajan matka-, tapaturma- ja sairauskuluvakuutus.


Kiinnostuitko? 

Ota haaste vastaan ja hae! Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pian tai viimeistään 31.1.2022 osoitteeseen rekry@syncrontech.com. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat -9.1.2022 Janne Ihatsulta (janne.ihatsu@syncrontech.com, 050 3805746) tai 10.1.-31.1.2022 Mikko Pukilta (mikko.pukki@syncrontech.com, 0400 757178)Lisää Syncron Techistä taas löydät osoitteesta www.syncrontech.com.

Me

Syncron Tech Oy. Tietojärjestelmiä teollisuuteen ja energiatoimialalle. Ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan kovaan ytimeen.