Katso kaikki työpaikat

Ohjelmistosuunnittelija / Junior Software Developer

Lappeenranta, Pori, Tampere, Espoo, etä, hybridi

Tehtävä

Teemme ohjelmistoratkaisuja teollisuuden ja energiatoimialan tuotantoa tukeviin järjestelmiin. Asiakkaamme toimivat mm. prosessi- ja kappaletavarateollisuudessa sekä uusiutuvan energian toimialalla. Tekeminen on haastavaa ja mielenkiintoista työtä asiakkaidemme tuotantotoiminnan ytimessä vaadittavien datapohjaisten ratkaisujen parissa. Sovelluksemme ovat usein "tosielämän IoT- ja big data -ratkaisuja".  Ohjelmistoillamme tuemme asiakasyrityksiämme matkalla kohti kestävää tehokkuutta ja vahvistamme heidän kilpailukykyä muuttuvassa ajassa.

Olemme menestyksellisesti löytäneet nuoria osaajia, jotka ovat liittyneet joukkoomme vakituisina työntekijöinä tai esimerkiksi harjoittelun tai opinnäytetöiden kautta. Nyt etsimme uraansa aloittavaa ohjelmistokehityksen tulevaa ammattilaista vahvistamaan ohjelmistoratkaisujemme kehitystä ja asiakassovellusten toteutusta. Työskentelet kansainvälisesti toimivien asiakasyritystemme ohjelmistoratkaisujen kehitystyössä ja tuotekehityksemme tukena.  Tehtäväsi sisältävät back-end-koodausta, integraatioita, tietokantatehtäviä, käyttöliittymätöitä – osaamisestasi riippuen. Teet työtä, jolla on merkitystä ei vain asiakasyrityksillemme, vaan myös heidän työntekijöilleen ja asiakkailleen.

Perehdytyksen jälkeen pääset liikkeelle tilanteeseesi ja osaamiseesi sopivilla työtehtävillä. Odotuksemme Sinulle ovat kovat, mutta eivät epärealistiset. Kollegasi ja asiakkaasi ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Saat kattavan perehdytyksen työhösi, mutta oppiminenhan jatkuu pitkään senkin jälkeen. Työmme vaatii pelottomuutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden kokeilua ja oppimista joka päivä. Työpaikkasi sijaitsee Lappeenrannassa, Porissa, Tampereella, Espoossa tai etänä kotikonttorillasi. Voit työskennellä myös hybridimallilla – osin toimistolla, osin etänä. Uskomme, että hyvä startti tehtävässä onnistuu parhaiten kokoaikaisesti, joten toivomme että olet jo valmistunut opinnoistasi tai opintojen loppuvaiheessa. Tietotekniikka, laskennallinen tekniikka tai vastaava ohjelmistokehityksen perustaidot sisältävä yliopistotasoinen opintosuunta antaa hyvä valmiudet tehtävään, mutta koulutustaustaasi tärkeämpää on palava innostuksesi vaativaan ohjelmistokehitykseen.

 

Mitä toivomme sinulta? 

Olet kiinnostunut teollisen tuotannon ja energiatoimialan tarpeista sekä niitä tukevien ohjelmistoratkaisujen kehityksestä. Innostut asiakasrajapinnassa tapahtuvasta kehitys-, suunnittelu- ja määrittelytyöstä. Kokemuspankkisi ja ammatillisen mielenkiintosi kohteet koostuvat olio-ohjelmoinnista, web-sovelluksista ja tietokannoista. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin taitoa, muu kielitaitosi on plussa!

Näillä onnistut tehtävässä: 

- Positiivinen ja innostunut ote tekemiseen sekä uuden oppimiseen 

- Kiinnostus vaativien teollisten prosessien hahmottamiseen

- Kyky olio-ohjelmoinnilliseen ajatteluun

- Ymmärrys moderneista ja ketteristä ohjelmistotuotekehityksen menetelmistä 

- Kommunikointi- ja tiimityökyky erilaisten ihmisten kanssa

 

Vielä

Asetamme työntekijöillemme korkeita tavoitteita ja annamme myös paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon "uuden normaalin" työyhteisön (toimistolla, etänä tai hybridinä), hyvän perehdytyksen, modernit työvälineet sekä kilpailukykyiset edut. Mukana tulevat mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietuudet, työsuhdepyöräetu sekä vapaa-ajan matka-, tapaturma- ja sairauskuluvakuutus.


Kiinnostuitko? 

Ota haaste vastaan ja hae! Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pian tai viimeistään 31.10. mennessä osoitteeseen rekry@syncrontech.com. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat  Janne Ihatsulta (janne.ihatsu@syncrontech.com050 3805746)Lisää Syncron Techistä taas löydät osoitteesta www.syncrontech.com.

Me

Syncron Tech Oy. Tietojärjestelmiä teollisuuteen ja energiatoimialalle. Ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan kovaan ytimeen.