Katso kaikki työpaikat

Ratkaisukonsultti, teollisuuden ohjelmistoratkaisut

Lappeenranta, Pori, Tampere, Espoo, etä, hybridi

Tehtävä

Teemme ohjelmistoratkaisuja teollisuuden ja energiatoimialan tuotantoa tukeviin järjestelmiin. Asiakkaamme toimivat mm. prosessi- ja kappaletavarateollisuudessa sekä uusiutuvan energian toimialalla. Tekeminen on haastavaa ja mielenkiintoista työtä asiakkaidemme tuotantotoiminnan ytimessä vaadittavien datapohjaisten ratkaisujen parissa. Sovelluksemme ovat usein kriittisessä roolissa tuotannon ohjauksessa ja suunnittelussa. Ohjelmistoillamme tuemme asiakasyrityksiämme matkalla kohti kestävää tehokkuutta ja vahvistamme heidän kilpailukykyänsä muuttuvassa ajassa.

Etsimme nyt kasvuumme Sinua, teollisen tuotannon toiminnan ja prosessien osaaja. Tunnet teollisen toiminnan perusperiaatteet ja niiden tehokkaan soveltamisen käytäntöön. Teollisuuden digitalisaatio on sinulle tuttua sekä teorian että etenkin käytännön tasolla. Ymmärrät datan merkityksen teollisuudessa. Samoin hahmotat tietojärjestelmien, kuten APS, MES, ERP tarjoamat mahdollisuudet ja sinulla on kokemusta niiden käytöstä tai käyttöönotosta. Tunnistat erilaisten tuotantotapojen sekä teollisuuden eri toimialojen tuotantotoiminnan yhtäläisyyksiä ja eroavaisuuksia. Olet kerännyt kokemuksesi esimerkiksi teollisuudessa tuotannon ohjaamisen, suunnittelun tai kehittämisen tehtävissä tai alan tietojärjestelmien toimittajan ominaisuudessa.

Teet työtä, jolla on merkitystä - ei ainoastaan asiakasyrityksillemme, vaan myös heidän työntekijöilleen ja asiakkailleen. Olet ratkaiseva linkki kansainvälisesti toimivien asiakasyritystemme ja ohjelmistokehityksemme tai ohjelmistotoimitustiimimme välissä. Tehtäväsi sisältävät mm. ohjelmistoratkaisujen suunnittelu-/määrittelytöitä yhdessä muun tiimin ja asiakkaiden kanssa. Tuet osaamisellasi aktiivisesti myös uusasiakashankintaamme (pre-sales).

Kollegasi ja asiakkaasi ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Työmme vaatii pelottomuutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden kokeilua ja oppimista joka päivä. Työpaikkasi sijaitsee LappeenrannassaPorissa, Tampereella, Espoossa, etänä kotikonttorillasi tai voit työskennellä myös hybridimallilla.

 

Mitä toivomme sinulta? 

Olet teollisen toiminnan tuntija ja palavasti kiinnostunut omaksumaan lisää aiheesta. Innostut asiakasrajapinnassa tapahtuvasta kehitys-, suunnittelu- ja määrittelytyöstä. Kykenet tunnistamaan asiakkaiden toistuvia tarpeita ja tuomaan niitä syötteiksi tuotekehitykseemme yhteiseksi työstettäväksemme. Sinulla on kokemusta toimialan ohjelmistoratkaisuista (kuten APS, MES, ERP, teollisuusautomaatio). Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin taitoa, muu kielitaitosi on plussa.

Näillä onnistut tehtävässä: 

- Positiivinen ja innostunut ote tekemiseen sekä uuden oppimiseen 

- Vahva ymmärrys ja kokemus teollisuuden tuotannon prosesseista ja niitä tukevista ohjelmistoratkaisuista

Ymmärrys teollisuuden digitalisaation kehityksestä 

- Kommunikointi- ja tiimityökyky erilaisten ihmisten kanssa

- Kyky ja halu työskennellä sekä omassa tuotekehityksessä että asiakasrajapinnassa 

 

Vielä

Tarjoamme viihtyisän ja rennon "uuden normaalin" työyhteisön (toimistolla, etänä tai hybridinä), hyvän perehdytyksen, modernit työvälineet sekä kilpailukykyiset edut. Mukana tulevat mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietuudet, työsuhdepyöräetu sekä vapaa-ajan matka-, tapaturma- ja sairauskuluvakuutus.


Kiinnostuitko? 

Ota haaste vastaan ja hae! Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pian tai viimeistään 31.1.2022 osoitteeseen rekry@syncrontech.com. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Jussi Eskeliseltä (jussi.eskelinen@syncrontech.com, 040 5008228)Lisää Syncron Techistä taas löydät osoitteesta www.syncrontech.com.

Me

Syncron Tech Oy. Tietojärjestelmiä teollisuuteen ja energiatoimialalle. Ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan kovaan ytimeen.