Katso kaikki työpaikat

SummerSync 2022 -kesätyö koodarille

Lappeenranta, Pori, Tampere, Espoo, etä, hybridi

Tehtävä

Teemme ohjelmistoratkaisuja teollisuuden ja energiatoimialan tuotantoa tukeviin järjestelmiin. Asiakkaamme toimivat mm. prosessi- ja kappaletavarateollisuudessa sekä uusiutuvan energian toimialalla. Tekeminen on haastavaa ja mielenkiintoista työtä asiakkaidemme tuotantotoiminnan ytimessä vaadittavien datapohjaisten ratkaisujen parissa. Sovelluksemme ovat usein kriittisessä roolissa tuotannon ohjauksessa ja suunnittelussa. Ohjelmistoillamme tuemme asiakasyrityksiämme matkalla kohti kestävää tehokkuutta ja vahvistamme heidän kilpailukykyänsä muuttuvassa ajassa.

Olemme menestyksellisesti löytäneen tiimiimme nuoria osaajia, jotka ovat liittyneet joukkoomme vakutuisina työntekijöinä tai esimerkiksi harjoittelun tai opinnäytetöiden kautta. SummerSync 2022 on kesätyö, jossa pääset oikeisiin töihin. Ei mitään hömppää, vaan haastavaa ja mielenkiintoista tekemistä. Tehtävät voivat sisältää back-end-koodausta, käyttöliittymätöitä, integraatioita, tietokantatehtäviä – osaamisestasi riippuen. Kansainvälisesti toimivien suomalaisten asiakasyritystemme tietojärjestelmien kehitystyössä tai tuotekehityksemme tukena. Kaikki tämä yhdessä osaavien koodarikavereiden kanssa. Teet työtä, jolla on merkitystä - ei ainoastaan asiakasyrityksillemme, vaan myös heidän työntekijöilleen ja asiakkailleen.

Perehdytyksen jälkeen pääset liikkeelle tilanteeseesi ja osaamiseesi sopivilla työtehtävillä. Kollegasi ja mahdolliset asiakkaasi ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Työmme vaatii pelottomuutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden kokeilua ja oppimista joka päivä. Työpaikkasi sijaitsee LappeenrannassaPorissa, Tampereella, Espoossa, etänä kotikonttorillasi tai voit työskennellä myös hybridimallilla - osin toimistolla, osin etänä.

 

Mitä toivomme sinulta? 

Ammatillisen mielenkiintosi kohteet koostuvat olio-ohjelmoinnista, web-sovelluksista ja tietokannoista. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin taitoa, muu kielitaitosi on plussa!

Näillä onnistut tehtävässä: 

- Positiivinen ja innostunut ote tekemiseen sekä uuden oppimiseen 

- Kiinnostus vaativien toiminnallisten prosessien hahmottamiseen

- Kyky olio-ohjelmoinnilliseen ajatteluun

- Ymmärrys moderneista ja ketteristä ohjelmistotuotekehityksen menetelmistä. Tiedät jo ennestään jotain termeistä HTML5, Java, JavaScript, Vue, REST, SQL.

- Kommunikointi- ja tiimityökyky erilaisten ihmisten kanssa

 

Vielä

Tarjoamme viihtyisän ja rennon "uuden normaalin" työyhteisön (toimistolla, etänä tai hybridinä), hyvän perehdytyksen, modernit työvälineet sekä kilpailukykyiset edut. Mukana tulevat mm. lounasetu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.


Kiinnostuitko? 

Ota haaste vastaan ja hae! Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pian tai viimeistään 8.2.2022 osoitteeseen rekry@syncrontech.com. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat -9.1.2022 ja 2.2.-8.2.2022 Janne Ihatsulta (janne.ihatsu@syncrontech.com, 050 3805746) tai 10.1.-1.2.2022 Mikko Pukilta (mikko.pukki@syncrontech.com, 0400 757178)Lisää Syncron Techistä taas löydät osoitteesta www.syncrontech.com.

Me

Syncron Tech Oy. Tietojärjestelmiä teollisuuteen ja energiatoimialalle. Ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan kovaan ytimeen.