Syncron Tech työpaikkana

SyncronTech kehittää, myy ja toimittaa tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle. Tyypillistä toimintaympäristössämme ovat suuret datamäärät ja niiden tuottaman informaation peloton hyödyntäminen.

Haemme jatkuvasti mukaan tiimiimme kasvumme mahdollistajia. Katso avoimet tehtävämme tai lähetä avoin hakemus osoitteella rekry@syncrontech.com 

Meillä olet toteuttamassa tosielämän IoT- ja big data -ratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle. Haastavaa ja mielenkiintoista tekemistä. Asiakastarpeiden tunnistamista. Vaativia teknisiä toteutuksia. Kansainvälisesti toimivien suomalaisten asiakasyritystemme tietojärjestelmien kehitystyössä tai tuotekehityksessämme. Kaikki tämä yhdessä osaavien kollegoiden kanssa.

Tietotekniikan sekä teollisuus- ja energia-alan opiskelijoille tarjoamme säännöllisesti harjoittelu- ja lopputyömahdollisuuksia. Kysy myös osa-aikaisesta työskentelystä opintojen ohella. SummerSync-kesätyöohjelmamme on jokakesäinen menestys. Kesätyöhakumme avautuu joulukuussa.

Software Developer

Merkityksellistä ja uuteen haastavaa kehitystyötä teollisuuden ohjelmistojen tekijälle!

Junior Software Developer

Paikka tulevaisuuden ohjelmistokehityksen taitajalle! #juniorirekry

Pro-gradu-/DI-työ, AI/analytiikka

Tule tekemään opintojesi lopputyötä konkreettisesti koneoppimisen ja data-analytiikan parissa! #juniorirekry

Mikä on Syncron Tech?

Lue lisää yrityksestämme.

LUE LISÄÄ