Yrityksestä

Syncron Tech kehittää, myy ja toimittaa tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja. Tyypillistä asiakkaidemme toimintaympäristössämme ovat suuret datamäärät ja niiden tuottaman informaation peloton hyödyntäminen.

Asiakkaamme ovat teollisuuden ja energiatoimialan edelläkävijäyrityksiä kansainvälisesti.

Toimitamme vahvan palvelukokonaisuuden sisältävät ohjelmistoratkaisumme joko pilvipalveluna (SaaS) tai järjestelmätoimituksina suoraan tai valittujen kumppaniemme kautta.

 

Arvot: Luotettavuus. Palvelu. Laatu. Kannattavuus. Eettiset arvot.

Missio: Teollisen toiminnan sujuvoittaminen.

Visio: Syncron Tech on kansainvälisesti tunnettu teollisuuden ja energiatoimialan tietojärjestelmäosaaja.

 

Toimialat ja ratkaisut

Teollisuus

Teollisuuden ratkaisumme soveltuvat erityisen hyvin metalli-, kemian-, metsä-, prosessi- ja kappaletavarateollisuuden valmistuksen ohjauksen, tuotannonsuunnittelun ja teollisen tuotannon päivittäisjohtamisen alueelle.

Energia

Energia-alan painopisteitämme ovat voimalaitosten energiatehokkuus, uusiutuvan energian tuotantoketjujen ohjaus, energianhallinnan ratkaisut sekä näihin liittyvä energiantuotannon päivittäisjohtaminen.

Teollinen IoT

Vahvan teollisen internetin (IIoT) teknologiaosaamisemme avulla toteutamme teollisen tiedonkeruun ja reunalaskennan (edge computing) ratkaisuja.

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa ja Porissa.

Syncron Tech Oy:n tytäryritys SEAM Group tarjoaa Syncron Techin teknologia-alustalla työkalut älykkääseen sähkönkulutukseen hyödyntämällä kysyntäjoustoa.