Syncron Techin ratkaisuilla pystytään tehokkaasti liittymään tuotantolaitteisiin, logiikoihin, automaatiojärjestelmiin sekä sisäisiin tai ulkoisiin tietojärjestelmiin. Mitattu prosessitieto voidaan vaivattomasti yhdistää liiketoiminnan dataan. 

Tiedonkeruu

Keskustelu tiedonkeruusta painottuu usein pilviratkaisujen vertailuun ja talletuskapasiteettiin. Mielestämme tiedonkeruun luotettavuus on oleellista. Tässä datan puskurointi on avainasia. 

Tiedon käytön kustannuksia ei pidä unohtaa. Kerromme mielellämme kuinka välttää datan siirron kustannusten sudenkuopat pilven talletuspaikasta käyttöpaikalle.

NoSQL-teknologian avulla voimme kerätä ja tallettaa mittaukset lähdejärjestelmän resoluutiolla ja aikaleimoilla. Esimerkkinä tästä on kymmenien voimalaitosten ja tehtaiden dataan perustuva keskitetty tiedonkeruupalvelu.

OTA YHTEYTTÄ

Reunalaskenta

Reunalaskenta (edge computing) tarkoittaa datan paikallista esikäsittelyä ennen datan siirtämistä keskitettyyn tietovarastoon.

Helposti käyttöön otettava ja tietoturvallinen reunalaskentaratkaisumme SyncIoT Edge "soittaa kotiin" ja konfiguroi itse omat kommunikointiparametrinsa täysin automaattisesti.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

 

Asiakasonnistumisia

Ratkaisumme mukautuvat hyvin teollisuuden ja energia-alan toimijoiden erilaisiin tarpeisiin.

KATSO REFERENSSIT