Prefere Resins


Prefere Resins Finland Oy hallitsee ja sujuvoittaa koko toimitusketjunsa toimintaa Syncron Techin toimittamalla järjestelmällä, IoT-tiedonkeruusta logistiikan hallintaan.

Caverion


Caverion Intelligence Anomaly Detection  ennakoivan kunnossapidon palvelu hyödyntää Syncron Techin skaalautuvaa ratkaisua, jolla data kerätään ja siirretään turvallisesti ja tehokkaasti pilveen.

Lumon


MES-ratkaisuna toimitetut tuotannon työnäytöt ovat helpottaneet käytännön työtehtäviä, tehostaneet työjonojen hallintaa, kehittäneet laadunvarmistusta ja pienentäneet perehdytykseen käytettäviä resursseja.

FinnProfiles


Uuden tuotannonsuunnittelu- ja ohjausjärjestelmän avulla FinnProfiles on kehittänyt tuotantolaitostensa tiedonkeruuta ja materiaalieräkohtaista seurantaa.

Ovako Imatra


Ovako on kehittänyt terästuotantoaan SyncMES- ja SyncPlan-ohjelmistojen avulla sujuvammaksi ja tehokkaammaksi. Järjestelmä antaa luotettavan ja reaaliaikaisen kuvan tuotantotilanteesta.

PAROC


SyncMES-ohjelmiston avulla Paroc on yhtenäistänyt toimintatavat eri tehtaissa. SaaS-palveluna toimitettua järjestelmää käytetään useissa maissa yhtäaikaa useilla kielillä.

Porvoon Energia Oy


SyncPower-ohjelmiston avulla Porvoon Energia on tehostanut tietojärjestelmiensä käyttöä ja välittää tilannekuvaa tuotantoprosessista sekä sisäisille että ulkoisille sidosryhmille.

Suunto Oy


Suunto hallitsee tuotannonsuunnittelun ja ohjauksen Syncron Techin järjestelmillä, jotka vastaavat jatkuviin asiakastarpeiden muutoksiin ja uusiin tuotteisiin tuotannossa.

Yara Uusikaupunki


Yaran Uudenkaupungin tehdas hyödyntää yhteistä tilannekuvaa toiminnassaan entistä ennakoivampaan suuntaan Syncron Techin tehdasnäkymän ja päiväkirjojen avulla.

"Materiaalieräseuranta oli yksi iso kokonaisuus, jonka halusimme saada uuden MES:in myötä hallintaan, ja se on toteutunut hyvin. Eräseuranta on tarkentanut jäljitettävyyttä ja raaka-aineiden päivittäistä saldonhallintaa. Projekti sujui hyvin, vaikka se tehtiin kokonaan etänä alusta asti. Yhteisen työnohjausratkaisun laajempi käyttö on mahdollistanut hyvin kehitystyön jatkumisen.”


- Tero Lähetkangas, Tuotantopäällikkö

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä - lähdetään matkalle kohti sujuvampaa ja tehokkaampaa tuotantoa.

OTA YHTEYTTÄ