Laanilan Voima Oy


SyncPower-ohjelmiston avulla Laanilan Voima on pystynyt tuottamaan energiaa vastuullisemmin ja käyttämään tehokkaasti tuotantoprosessista kerättyä tietoa.

Yara Uusikaupunki


Yaran Uudenkaupungin tehdas hyödyntää yhteistä tilannekuvaa toiminnassaan entistä ennakoivampaan suuntaan Syncron Techin tehdasnäkymän ja päiväkirjojen avulla.

Suunto Oy


Suunto hallitsee tuotannonsuunnittelun ja ohjauksen Syncron Techin järjestelmillä, jotka vastaavat jatkuviin asiakastarpeiden muutoksiin ja uusiin tuotteisiin tuotannossa.

Porvoon Energia Oy


SyncPower-ohjelmiston avulla Porvoon Energia on tehostanut tietojärjestelmiensä käyttöä ja välittää tilannekuvaa tuotantoprosessista sekä sisäisille että ulkoisille sidosryhmille.

PAROC


SyncMES-ohjelmiston avulla Paroc on yhtenäistänyt toimintatavat eri tehtaissa. SaaS-palveluna toimitettua järjestelmää käytetään useissa maissa yhtäaikaa useilla kielillä.

Ovako Imatra


Ovako on kehittänyt terästuotantoaan SyncMES- ja SyncPlan-ohjelmistojen avulla sujuvammaksi ja tehokkaammaksi. Järjestelmä antaa luotettavan ja reaaliaikaisen kuvan tuotantotilanteesta.

FinnProfiles


Uuden tuotannonsuunnittelu- ja ohjausjärjestelmän avulla FinnProfiles on kehittänyt tuotantolaitostensa tiedonkeruuta ja materiaalieräkohtaista seurantaa.

“Suurin hyöty on, että tämän järjestelmän avulla näemme yhdestä näkymästä tuotannon kokonaiskuvan. Lämpötasevalvonnan avulla pystymme havaitsemaan poikkeamat nopeasti ja reagoimaan niihin. Myös energialaskentamme on nopeutunut ja samalla manuaalinen työ on vähentynyt merkittävästi.“


– Pekka Törmänen, Toimitusjohtaja, Laanilan Voima Oy

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä - avataan keskustelu.

OTA YHTEYTTÄ