Katso kaikki työpaikat

Ohjelmistosuunnittelija - Pro gradu-/DI-työ, ohjelmistotestaus

Lappeenranta, Pori, Tampere, Espoo, etä, hybridi

Tehtävä

Teemme ohjelmistoratkaisuja teollisuuden ja energiatoimialan tuotantoa tukeviin järjestelmiin. Asiakkaamme toimivat mm. prosessi- ja kappaletavarateollisuudessa sekä energiatoimialalla. Tekeminen on haastavaa ja mielenkiintoista työtä asiakkaidemme tuotantotoiminnan ytimessä vaadittavien datapohjaisten ratkaisujen parissa. Sovelluksemme ovat usein kriittisessä roolissa tuotannon ohjauksessa ja suunnittelussa. Ohjelmistoillamme tuemme asiakasyrityksiämme matkalla kohti kestävää tehokkuutta ja vahvistamme heidän kilpailukykyänsä muuttuvassa ajassa.

Olemme menestyksellisesti löytäneen tiimiimme nuoria osaajia, jotka ovat liittyneet joukkoomme vakituisina työntekijöinä tai esimerkiksi harjoittelun tai opinnäytetöiden kautta. Nyt etsimme opintojensa loppuvaiheessa olevaa ohjelmistokehityksen tulevaa ammattilaista tekemään ohjelmistotestauksen jatkokehitykseen keskittyvää opintojen lopputyötä - pro gradu- tai DI-työtä. Teet työtä, jolla on merkitystä - ei ainoastaan asiakasyrityksillemme, vaan myös heidän työntekijöilleen ja asiakkailleen.

Perehdytyksen jälkeen pääset liikkeelle sukeltamalla suoraan aiheeseen työsi ohjaajan kanssa. Luotte yhdessä tavoitteet ja suuntaviivat työsi etenemiselle. Ohjauspyörä ja vastuu työn etenemisestä ovat sinulla, mutta ohjaajasi ja muiden kollegojesi tuki jatkuu koko työsi ajan. Lopputyösi tukena tutustut toimintaympäristöömme myös tuotekehitys- tai asiakasprojektien kautta.

Työpaikkasi sijaitsee Lappeenrannassa, Porissa, Tampereella, Espoossa, etänä kotikonttorillasi tai voit työskennellä myös hybridimallilla - osin toimistolla, osin etänä. Uskomme, että hyvä startti tehtävässä onnistuu parhaiten kokoaikaisesti. Tietotekniikka, laskennallinen tekniikka tai vastaava ohjelmistokehityksen perustaidot sisältävä yliopistotasoinen opintosuunta antaa hyvä valmiudet tehtävään, mutta koulutustaustaasi tärkeämpää on palava innostuksesi vaativaan ohjelmistokehitykseen.

 

Mitä toivomme sinulta? 

Olet kiinnostunut teollisen tuotannon ja energiatoimialan tarpeista sekä niitä tukevien ohjelmistoratkaisujen kehityksestä. Ammatillisen mielenkiintosi kohteet koostuvat olio-ohjelmoinnista, web-sovelluksista ja tietokannoista - ja tietenkin ohjelmistotestauksesta. Näet laadukkaan ohjelmistotestauksen hyödyt niin loppukäyttäjille kuin ohjelmiston tekijöillekin. Olet valmis perehtymään vaativiinkin konsepteihin - osaamisesi antaa varmuutta työssäsi. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin taitoa, muu kielitaitosi on plussa.

Näillä onnistut tehtävässä: 

- Positiivinen ja innostunut ote tekemiseen sekä uuden oppimiseen 

- Kiinnostus ohjelmistotestaukseen ja sen kehittämiseen

- Kyky olio-ohjelmoinnilliseen ajatteluun

- Ymmärrys moderneista ja ketteristä ohjelmistotuotekehityksen ja ohjelmistotestauksen menetelmistä. Tiedät jo ennestään jotain termeistä Java, Vue.js, JUnit, integraatiotestaus, käyttöliittymätestaus. 

- Kommunikointi- ja tiimityökyky erilaisten ihmisten kanssa

 

Vielä

Tarjoamme viihtyisän ja rennon "uuden normaalin" työyhteisön (toimistolla, etänä tai hybridinä), hyvän perehdytyksen, modernit työvälineet sekä kilpailukykyiset edut. Mukana tulevat mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietuudet sekä vapaa-ajan matka-, tapaturma- ja sairauskuluvakuutus.


Kiinnostuitko? 

Ota haaste vastaan ja hae! Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pian tai viimeistään 8.2.2022 mennessä osoitteeseen rekry@syncrontech.com. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat -9.1.2022 ja 2.2.-8.2.2022 Janne Ihatsulta (janne.ihatsu@syncrontech.com, 050 3805746) tai 10.1.-1.2.2022 Mikko Pukilta (mikko.pukki@syncrontech.com, 0400 757178)Lisää Syncron Techistä taas löydät osoitteesta www.syncrontech.com.

Me

Syncron Tech Oy. Tietojärjestelmiä teollisuuteen ja energiatoimialalle. Ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan kovaan ytimeen.