Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Olemme mukana Energia 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana Energiamessuilla, joka on Suomen suurin energia-alan päätapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.-27.10.2022.

Energia 2022 -tapahtuman pääaiheita ovat Energiantuotanto ja varastointi, Energian siirto ja hallinta, Energian tehokas käyttö, Uudet älykkäät energiaratkaisut sekä Kiertotalous ja ilmasto.

Syncron Techin pääteemana Energia 2022 -messuilla ovat SyncPower EMS -energiahallintajärjestelmän sovellukset energiaintensiivisen teollisuuden ja uusiutuvien energialähteiden ja energiavarastosovellusten tarpeisiin. EMS-järjestelmän avulla voidaan minimoida energialasku tuotantoyksikköä kohti ja hyötyä energiamarkkinoiden kasvaneesta volatitilteetista. Voimalaitosten tehokasta ajoa unohtamatta.

Tervetuloa kuulemaan Syncron Techin toimitusjohtaja Jussi Eskelisen puheenvuoro aiheesta: 4 tapaa ansaita energiamurroksessa.

Esitys on tiistaina 25.10. A-hallin VOIMA-lavalla klo 14:00-14:15. 

 

Tervetuloa vierailemaan osastollamme A831. Nähdään messuilla!

Lue Energia 2022 -messuista lisää ja rekisteröidy mukaan täältä.

 

Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Vaasa EnergyWeek 11.-14.3.2024

Vaasa EnergyWeek on yksi Pohjoismaiden keskeisimmistä energia-alan tapahtumista, jossa alan asiantuntijat eri maista kokoontuvat yhteen jakamaan uusinta tietoa, inspiroitumaan ja luomaan arvokkaita kontakteja. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään 11.-14.3.2024 Vaasan kaupungintalolla. Jokaisella tapahtuman päivällä on oma fokuksensa: Energy & Climate, Wind & Renewable Energy, Energy Storage ja Gas Energy. Tapahtuman näytteilleasettajat vaihtuvat päivän teeman mukaan, ja tämän vuoden teemoihin kuuluvat akut ja varastointi, kiertotalous, tulevaisuuden älykkäät kaupungit, digitalisaatio, energia-alan sääntely sekä business ja innovaatiot. Luvassa on lisäksi seminaareja ja tilaisuuksia verkostoitumiseen. Syncron Tech on läsnä tapahtuman jokaisena päivänä, joten tervetuloa vierailemaan osastollamme B9! Nähdään messuilla!

Yrityspäivät 2024 Tampereella

Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma Yrityspäivät tulee taas! Tapahtuma järjestetään 31.1.–1.2.2024 tuttuun tapaan Tampereen yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannan kampuksella. Syncron Tech on mukana Yrityspäivillä torstaina 1. helmikuuta Hervannan kampuksella klo 10-16.

Uusiutuvalla energialla reservimarkkinoille – 5 vinkkiä asiaa harkitseville

Sähkön reservimarkkinoille osallistuminen voi olla hyödyllistä paljon sähköä tuottaville uusiutuvan energian voimalaitoksille, sillä se tarjoaa mahdollisuuden tukea sähköverkkoa ja saada korvausta reservin tarjoamisesta. Reservimarkkinoiden avulla voi monipuolistaa tuotantoyksikön ansaintamalleja ja hyödyntää investointia monipuolisemmin. Tässä blogissa käsittelen hieman sitä, miten uusiutuvan energian kohteita ja sähkövarastoja voidaan hyödyntää uusimpien teknologioiden mukaisesti ja miten asiaan kannattaa perehtyä.