Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Olemme mukana Energia 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana Energiamessuilla, joka on Suomen suurin energia-alan päätapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.-27.10.2022.

Energia 2022 -tapahtuman pääaiheita ovat Energiantuotanto ja varastointi, Energian siirto ja hallinta, Energian tehokas käyttö, Uudet älykkäät energiaratkaisut sekä Kiertotalous ja ilmasto.

Syncron Techin pääteemana Energia 2022 -messuilla ovat SyncPower EMS -energiahallintajärjestelmän sovellukset energiaintensiivisen teollisuuden ja uusiutuvien energialähteiden ja energiavarastosovellusten tarpeisiin. EMS-järjestelmän avulla voidaan minimoida energialasku tuotantoyksikköä kohti ja hyötyä energiamarkkinoiden kasvaneesta volatitilteetista. Voimalaitosten tehokasta ajoa unohtamatta.

Tervetuloa kuulemaan Syncron Techin toimitusjohtaja Jussi Eskelisen puheenvuoro aiheesta: 4 tapaa ansaita energiamurroksessa.

Esitys on tiistaina 25.10. A-hallin VOIMA-lavalla klo 14:00-14:15. 

 

Tervetuloa vierailemaan osastollamme A831. Nähdään messuilla!

Lue Energia 2022 -messuista lisää ja rekisteröidy mukaan täältä.

 

Syncron Tech
Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Olemme mukana Energia 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana Energiamessuilla, joka on Suomen suurin energia-alan päätapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.-27.10.2022.

Olemme mukana PulPaper 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana metsäteollisuuden johtavassa kansainvälisessä PulPaper 2022 -tapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-9.6.2022.

Energiatehokkuus prosessiteollisuudessa

Viime aikoihin saakka prosessiteollisuuden energiakustannukset ovat olleet hyvin ennakoitavissa. Lähiaikojen maakaasun ja sähkön hintojen kuohunnan koetaan muuttaneen tätä. Toisaalta voidaan kuitenkin todeta, että tämä muutos on ollut vain jatkoa pidempiaikaiseen maailmanlaajuiseen energiamarkkinoiden kehitykseen. Kehitykseen, joka tuo haasteita myös prosessiteollisuuteen.