Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Olemme mukana Yrityspäivillä 2022

Syncron Tech osallistuu Suomen suurimpaan opiskelijarekrytointitapahtumaan Yrityspäiville keskiviikkona 2.2. Yrityspäivät on korkeakouluopiskelijoille suunnattu tapahtuma, jossa yritykset etsivät itselleen osaajia eri alojen opiskelijoiden joukosta.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään virtuaalisesti ja tapahtumassa on mukana yli 70 yritystä, joihin opiskelijat pääsevät tutustumaan yritysten virtuaaliständeillä. Virtuaaliständien lisäksi tapahtuman livestriimatussa ohjelmassa nähdään mielenkiintoisia paneelikeskusteluja, yritysten esittelyjä, inspiroivia puhujia sekä paljon muuta.

Virtuaaliständimme on avoinna keskiviikkona 2.2. klo 10-16, jolloin opiskelijat pääsevät keskustelemaan kanssamme ja kuulemaan työmahdollisuuksista meillä. Esittelyssä on myös suositut SummerSync -kesätyöpaikat. Virtuaaliständin lisäksi löydät meidät myös tapahtuman livestriimatusta yritysten ryhmäesittelystä klo 10:30. Ryhmäesittelyssä vierailija voi tutustua kätevästi useamman yrityksen toimintaan ja työpaikkoihin kerralla striimin juontajien esittämien kysymysten avustuksella.

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan ständillemme!

Lue tapahtumasta lisää täältä: https://www.yrityspaivat.com/

TUTUSTU TYÖPAIKKOIHIN

Syncron Tech
Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Olemme mukana PulPaper 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana metsäteollisuuden johtavassa kansainvälisessä PulPaper 2022 -tapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-9.6.2022.

Energiatehokkuus prosessiteollisuudessa

Viime aikoihin saakka prosessiteollisuuden energiakustannukset ovat olleet hyvin ennakoitavissa. Lähiaikojen maakaasun ja sähkön hintojen kuohunnan koetaan muuttaneen tätä. Toisaalta voidaan kuitenkin todeta, että tämä muutos on ollut vain jatkoa pidempiaikaiseen maailmanlaajuiseen energiamarkkinoiden kehitykseen. Kehitykseen, joka tuo haasteita myös prosessiteollisuuteen.

MES-järjestelmä ja tehokas toiminta työpisteellä

Meiltä kysytään tällä hetkellä paljon otsikon teemasta. Miten MES-järjestelmällä voidaan tehostaa toimintaa työpisteellä tavanomaisen tuotantotilanteen vallitessa? Miten järjestelmä tukee työntekijää poikkeustilanteissa?