Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Olemme mukana Yrityspäivillä 2022

Syncron Tech osallistuu Suomen suurimpaan opiskelijarekrytointitapahtumaan Yrityspäiville keskiviikkona 2.2. Yrityspäivät on korkeakouluopiskelijoille suunnattu tapahtuma, jossa yritykset etsivät itselleen osaajia eri alojen opiskelijoiden joukosta.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään virtuaalisesti ja tapahtumassa on mukana yli 70 yritystä, joihin opiskelijat pääsevät tutustumaan yritysten virtuaaliständeillä. Virtuaaliständien lisäksi tapahtuman livestriimatussa ohjelmassa nähdään mielenkiintoisia paneelikeskusteluja, yritysten esittelyjä, inspiroivia puhujia sekä paljon muuta.

Virtuaaliständimme on avoinna keskiviikkona 2.2. klo 10-16, jolloin opiskelijat pääsevät keskustelemaan kanssamme ja kuulemaan työmahdollisuuksista meillä. Esittelyssä on myös suositut SummerSync -kesätyöpaikat. Virtuaaliständin lisäksi löydät meidät myös tapahtuman livestriimatusta yritysten ryhmäesittelystä klo 10:30. Ryhmäesittelyssä vierailija voi tutustua kätevästi useamman yrityksen toimintaan ja työpaikkoihin kerralla striimin juontajien esittämien kysymysten avustuksella.

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan ständillemme!

Lue tapahtumasta lisää täältä: https://www.yrityspaivat.com/

TUTUSTU TYÖPAIKKOIHIN

Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Vaasa EnergyWeek 11.-14.3.2024

Vaasa EnergyWeek on yksi Pohjoismaiden keskeisimmistä energia-alan tapahtumista, jossa alan asiantuntijat eri maista kokoontuvat yhteen jakamaan uusinta tietoa, inspiroitumaan ja luomaan arvokkaita kontakteja. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään 11.-14.3.2024 Vaasan kaupungintalolla. Jokaisella tapahtuman päivällä on oma fokuksensa: Energy & Climate, Wind & Renewable Energy, Energy Storage ja Gas Energy. Tapahtuman näytteilleasettajat vaihtuvat päivän teeman mukaan, ja tämän vuoden teemoihin kuuluvat akut ja varastointi, kiertotalous, tulevaisuuden älykkäät kaupungit, digitalisaatio, energia-alan sääntely sekä business ja innovaatiot. Luvassa on lisäksi seminaareja ja tilaisuuksia verkostoitumiseen. Syncron Tech on läsnä tapahtuman jokaisena päivänä, joten tervetuloa vierailemaan osastollamme B9! Nähdään messuilla!

Yrityspäivät 2024 Tampereella

Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma Yrityspäivät tulee taas! Tapahtuma järjestetään 31.1.–1.2.2024 tuttuun tapaan Tampereen yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannan kampuksella. Syncron Tech on mukana Yrityspäivillä torstaina 1. helmikuuta Hervannan kampuksella klo 10-16.

Uusiutuvalla energialla reservimarkkinoille – 5 vinkkiä asiaa harkitseville

Sähkön reservimarkkinoille osallistuminen voi olla hyödyllistä paljon sähköä tuottaville uusiutuvan energian voimalaitoksille, sillä se tarjoaa mahdollisuuden tukea sähköverkkoa ja saada korvausta reservin tarjoamisesta. Reservimarkkinoiden avulla voi monipuolistaa tuotantoyksikön ansaintamalleja ja hyödyntää investointia monipuolisemmin. Tässä blogissa käsittelen hieman sitä, miten uusiutuvan energian kohteita ja sähkövarastoja voidaan hyödyntää uusimpien teknologioiden mukaisesti ja miten asiaan kannattaa perehtyä.