Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Olemme mukana Yrityspäivillä 2022

Syncron Tech osallistuu Suomen suurimpaan opiskelijarekrytointitapahtumaan Yrityspäiville keskiviikkona 2.2. Yrityspäivät on korkeakouluopiskelijoille suunnattu tapahtuma, jossa yritykset etsivät itselleen osaajia eri alojen opiskelijoiden joukosta.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään virtuaalisesti ja tapahtumassa on mukana yli 70 yritystä, joihin opiskelijat pääsevät tutustumaan yritysten virtuaaliständeillä. Virtuaaliständien lisäksi tapahtuman livestriimatussa ohjelmassa nähdään mielenkiintoisia paneelikeskusteluja, yritysten esittelyjä, inspiroivia puhujia sekä paljon muuta.

Virtuaaliständimme on avoinna keskiviikkona 2.2. klo 10-16, jolloin opiskelijat pääsevät keskustelemaan kanssamme ja kuulemaan työmahdollisuuksista meillä. Esittelyssä on myös suositut SummerSync -kesätyöpaikat. Virtuaaliständin lisäksi löydät meidät myös tapahtuman livestriimatusta yritysten ryhmäesittelystä klo 10:30. Ryhmäesittelyssä vierailija voi tutustua kätevästi useamman yrityksen toimintaan ja työpaikkoihin kerralla striimin juontajien esittämien kysymysten avustuksella.

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan ständillemme!

Lue tapahtumasta lisää täältä: https://www.yrityspaivat.com/

TUTUSTU TYÖPAIKKOIHIN

Syncron Tech
Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Yrityspäivät Tampereella 1.-2.2.2023

Vuosittain järjestettävä korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma Yrityspäivät tulee taas! Yrityspäivät 2023 järjestetään 1.-2. helmikuuta Tampereen yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannan kampuksella. Yrityspäivien tämän vuoden teemana on kansainvälinen osaaminen, jolla korostetaan ulkomaisten vaihto- ja tutkinto-opiskelijoiden ammattitaitoa suomalaisten opiskelijoiden kansainvälisyyden lisäksi.

FBI 2023 -päivä kokoaa tammikuussa Ouluun metsäteollisuuden nykyiset ja tulevaisuuden osaajat

Syncron Tech on mukana FBI 2023 -päivässä (Forest-based Industries), joka kokoaa yhteen metsäteollisuuden osaajia ja opiskelijoita. FBI-päivä järjestetään keskiviikkona 25.1.2023 Radisson Blu:ssa Oulussa ja tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa tänä vuonna Oulun yliopiston Prosessikilta.

Olemme mukana Energia 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana Energiamessuilla, joka on Suomen suurin energia-alan päätapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.-27.10.2022.