Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Teknologia 23 - Teollisuuden innovaatioita ja tulevaisuuden teknologiaa

Teknologia 23 on Pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee tuoreimmat innovaatiot älykkäässä ja kestävässä teollisuusteknologiassa, kattavasti teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista aina kunnossapidon ja energian ratkaisuihin. Tapahtuma järjestetään 7.–9.11.2023 Helsingin Messukeskuksessa ja Syncron Tech on mukana tapahtuman jokaisena päivänä.

Kolmen päivän aikana tapahtuma tuo yhteen teollisuuden huippuyritykset, asiantuntijat ja päätöksentekijät verkostoitumaan, keskustelemaan ja luomaan visioita teollisuuden teknologian tulevaisuudesta sekä innovaatioista. Ohjelmaan sisältyy puheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja seminaareja.

Tapahtumassa on viisi eri ohjelmalavaa: Energy & Maintenance stage, Fluid Power & 3D stage, MX-System stage, Robotics stage ja Tivia stage, joilla käsitellään teollisuuden merkittäviä teemoja ja trendejä.

Vuoden 2023 ohjelma keskittyy neljään keskeiseen teemaan: Puhdas siirtymä, Toimitusverkostot, Vetyteollisuus ja Tekoäly.

👉 Syncron Techin osastolla asiantuntijamme pitää joka päivä klo 10:15 - 10:35 esityksen aiheesta Koneoppiminen teollisuudessa. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan.

Olemme mukana myös Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivässä tapahtuman avauspäivänä 7. marraskuuta. Syncron Tech haluaa tavata tulevaisuuden tekijöitä ja keskustella teknologia-alan opiskelijoiden sekä työnhakijoiden kanssa erilaisista uravaihtoehdoista.

Nähdään messuilla, löydät meidät osastolta 7g100.

Lue lisää Teknologia 23 -tapahtumasta täältä.

Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Vaasa EnergyWeek 11.-14.3.2024

Vaasa EnergyWeek on yksi Pohjoismaiden keskeisimmistä energia-alan tapahtumista, jossa alan asiantuntijat eri maista kokoontuvat yhteen jakamaan uusinta tietoa, inspiroitumaan ja luomaan arvokkaita kontakteja. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään 11.-14.3.2024 Vaasan kaupungintalolla. Jokaisella tapahtuman päivällä on oma fokuksensa: Energy & Climate, Wind & Renewable Energy, Energy Storage ja Gas Energy. Tapahtuman näytteilleasettajat vaihtuvat päivän teeman mukaan, ja tämän vuoden teemoihin kuuluvat akut ja varastointi, kiertotalous, tulevaisuuden älykkäät kaupungit, digitalisaatio, energia-alan sääntely sekä business ja innovaatiot. Luvassa on lisäksi seminaareja ja tilaisuuksia verkostoitumiseen. Syncron Tech on läsnä tapahtuman jokaisena päivänä, joten tervetuloa vierailemaan osastollamme B9! Nähdään messuilla!

Yrityspäivät 2024 Tampereella

Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma Yrityspäivät tulee taas! Tapahtuma järjestetään 31.1.–1.2.2024 tuttuun tapaan Tampereen yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannan kampuksella. Syncron Tech on mukana Yrityspäivillä torstaina 1. helmikuuta Hervannan kampuksella klo 10-16.

Uusiutuvalla energialla reservimarkkinoille – 5 vinkkiä asiaa harkitseville

Sähkön reservimarkkinoille osallistuminen voi olla hyödyllistä paljon sähköä tuottaville uusiutuvan energian voimalaitoksille, sillä se tarjoaa mahdollisuuden tukea sähköverkkoa ja saada korvausta reservin tarjoamisesta. Reservimarkkinoiden avulla voi monipuolistaa tuotantoyksikön ansaintamalleja ja hyödyntää investointia monipuolisemmin. Tässä blogissa käsittelen hieman sitä, miten uusiutuvan energian kohteita ja sähkövarastoja voidaan hyödyntää uusimpien teknologioiden mukaisesti ja miten asiaan kannattaa perehtyä.