Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Syncron Tech on julkaissut SyncWare 13 -ohjelmistoversion

Uusia ratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle

Tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle toimittava Syncron Tech Oy on tänään julkaissut SyncWare-perusohjelmistonsa uuden ohjelmistoversion, SyncWare 13. Kaikki Syncron Techin ohjelmistotuotteet, kuten SyncPlan, SyncMES, SyncPower ja SyncIoT käyttävät SyncWare-perusohjelmistoalustaa.

Teollisen tuotannon moderneissa ohjelmistoratkaisuissa korostuvat tiedonkeruu, tiedonhallinta ja tiedolla johtaminen. Mm. prosessidatan kustannustehokkaan hyödyntämisen mahdollisuudet ovat kasvaneet merkittävästi. Energiatoimialan murros, uusiutuvan energian kasvava tuotanto ja kehittyvät sähkömarkkinat edellyttävät täysin uusia ratkaisuja energiatuotannon ja -kulutuksen tiedonkäsittelyyn.

Kaikilla toimialoilla haetaan uusia datapohjaisia ratkaisuja reaaliaikaisen tuotannon tilannekuvan muodostamiseen ja sen hyödyntämiseen operatiivisessa toiminnassa. SyncWare 13:n tuotteet vastaavat tähän tarpeeseen.

 

SyncWare 13 sisältää runsaasti uusia ominaisuuksia, uudistuksia ja tuoteparannuksia.

SyncPlan - Uusi teollisuuden tuotannonsuunnittelun karkeakuormitustoiminnallisuus. Lisäksi uusia toimintaa tehostavia ominaisuuksia hienosuunnitteluun.

SyncMES - Valmistuksen ohjauksen uudet ominaisuudet. Uusi laadunhallintamoduuli sekä uusia ratkaisuja tuotantokoneiden tiedonkeruuseen, mm. OEE-laskennan tueksi.

SyncPower - Energiatoimialan uudet ratkaisut. Useita uusia tuoteratkaisuja uusiutuvan energian tuotantoketjun ja akkuvarastojen hallintaan sekä voimalaitosten energiatehokkuuden kehittämiseen, mm. lämpötasevalvonnan ja tilastollisen analyysin menetelmien avulla.

SyncIoT - Lisää tehokkaita työkaluja IIoT:n hyödyntämiseen, teolliseen tiedonkeruuseen, reunalaskentaan (edge computing) sekä integraatioihin valittuun pilvipalveluympäristöön (mm. Microsoft Azure, Amazon AWS). Uusi suurten datamäärien massasiirtoihin ja jatkuvien datavirtojen käsittelyyn suunnattu NoSQL-tietokantatuen sisältävä ratkaisu.

Ohjelmisto on saatavissa sekä pilvipalveluratkaisuna (SaaS) että järjestelmätoimituksena.

Lisätietoja: Myynti- ja markkinointijohtaja Risto Vuopala, risto.vuopala@syncrontech.com, 050 3000645
https://www.syncrontech.com/

Syncron Tech
Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Yrityspäivät Tampereella 1.-2.2.2023

Vuosittain järjestettävä korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma Yrityspäivät tulee taas! Yrityspäivät 2023 järjestetään 1.-2. helmikuuta Tampereen yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannan kampuksella. Yrityspäivien tämän vuoden teemana on kansainvälinen osaaminen, jolla korostetaan ulkomaisten vaihto- ja tutkinto-opiskelijoiden ammattitaitoa suomalaisten opiskelijoiden kansainvälisyyden lisäksi.

FBI 2023 -päivä kokoaa tammikuussa Ouluun metsäteollisuuden nykyiset ja tulevaisuuden osaajat

Syncron Tech on mukana FBI 2023 -päivässä (Forest-based Industries), joka kokoaa yhteen metsäteollisuuden osaajia ja opiskelijoita. FBI-päivä järjestetään keskiviikkona 25.1.2023 Radisson Blu:ssa Oulussa ja tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa tänä vuonna Oulun yliopiston Prosessikilta.

Olemme mukana Energia 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana Energiamessuilla, joka on Suomen suurin energia-alan päätapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.-27.10.2022.