Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Syncron Tech on julkaissut SyncWare 13 -ohjelmistoversion

Syncron Tech on julkaissut SyncWare 13 -ohjelmistoversion

Uusia ratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle

Tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle toimittava Syncron Tech Oy on tänään julkaissut SyncWare-perusohjelmistonsa uuden ohjelmistoversion, SyncWare 13. Kaikki Syncron Techin ohjelmistotuotteet, kuten SyncPlan, SyncMES, SyncPower ja SyncIoT käyttävät SyncWare-perusohjelmistoalustaa.

Teollisen tuotannon moderneissa ohjelmistoratkaisuissa korostuvat tiedonkeruu, tiedonhallinta ja tiedolla johtaminen. Mm. prosessidatan kustannustehokkaan hyödyntämisen mahdollisuudet ovat kasvaneet merkittävästi. Energiatoimialan murros, uusiutuvan energian kasvava tuotanto ja kehittyvät sähkömarkkinat edellyttävät täysin uusia ratkaisuja energiatuotannon ja -kulutuksen tiedonkäsittelyyn.

Kaikilla toimialoilla haetaan uusia datapohjaisia ratkaisuja reaaliaikaisen tuotannon tilannekuvan muodostamiseen ja sen hyödyntämiseen operatiivisessa toiminnassa. SyncWare 13:n tuotteet vastaavat tähän tarpeeseen.

 

SyncWare 13 sisältää runsaasti uusia ominaisuuksia, uudistuksia ja tuoteparannuksia.

SyncPlan - Uusi teollisuuden tuotannonsuunnittelun karkeakuormitustoiminnallisuus. Lisäksi uusia toimintaa tehostavia ominaisuuksia hienosuunnitteluun.

SyncMES - Valmistuksen ohjauksen uudet ominaisuudet. Uusi laadunhallintamoduuli sekä uusia ratkaisuja tuotantokoneiden tiedonkeruuseen, mm. OEE-laskennan tueksi.

SyncPower - Energiatoimialan uudet ratkaisut. Useita uusia tuoteratkaisuja uusiutuvan energian tuotantoketjun ja akkuvarastojen hallintaan sekä voimalaitosten energiatehokkuuden kehittämiseen, mm. lämpötasevalvonnan ja tilastollisen analyysin menetelmien avulla.

SyncIoT - Lisää tehokkaita työkaluja IIoT:n hyödyntämiseen, teolliseen tiedonkeruuseen, reunalaskentaan (edge computing) sekä integraatioihin valittuun pilvipalveluympäristöön (mm. Microsoft Azure, Amazon AWS). Uusi suurten datamäärien massasiirtoihin ja jatkuvien datavirtojen käsittelyyn suunnattu NoSQL-tietokantatuen sisältävä ratkaisu.

Ohjelmisto on saatavissa sekä pilvipalveluratkaisuna (SaaS) että järjestelmätoimituksena.

Lisätietoja: Myynti- ja markkinointijohtaja Risto Vuopala, risto.vuopala@syncrontech.com, 050 3000645
https://www.syncrontech.com/

Syncron Tech
Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Avasimme uuden toimipisteen Tampereelle

Laajensimme ja avasimme uuden toimiston Tampereelle!

Energiatehokkuutta voimalaitokselle SyncPowerin avulla

Jokaisen voimalaitoksen energiatehokkuutta voidaan parantaa helposti digitalisaation ja IoT:n keinoin. Saavutettavat hyödyt ovat välittömiä ja hankkeen takaisinmaksuaika tyypillisesti hyvin lyhyt.

Akkuvarastot ja niiden käyttö reservimarkkinoilla lisääntyvät - miksi?

Tuulivoimaloita nousee ympäri maata ehkä Itä-Suomea lukuun ottamatta ja myös aurinkovoima yleistyy sekä yksityis- että teollisuuskokoluokassa. Samalla Fingrid rakentaa uusia yhteyksiä sekä sähköasemia. Sähkövarastoja ilmestyy kiihtyvällä tahdilla, varsinkin kapasiteetin mukaan mitattuna. Näillä asioilla on jotain yhteistä.