Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Syncron Tech on julkaissut SyncWare 13 -ohjelmistoversion

Uusia ratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle

Tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle toimittava Syncron Tech Oy on tänään julkaissut SyncWare-perusohjelmistonsa uuden ohjelmistoversion, SyncWare 13. Kaikki Syncron Techin ohjelmistotuotteet, kuten SyncPlan, SyncMES, SyncPower ja SyncIoT käyttävät SyncWare-perusohjelmistoalustaa.

Teollisen tuotannon moderneissa ohjelmistoratkaisuissa korostuvat tiedonkeruu, tiedonhallinta ja tiedolla johtaminen. Mm. prosessidatan kustannustehokkaan hyödyntämisen mahdollisuudet ovat kasvaneet merkittävästi. Energiatoimialan murros, uusiutuvan energian kasvava tuotanto ja kehittyvät sähkömarkkinat edellyttävät täysin uusia ratkaisuja energiatuotannon ja -kulutuksen tiedonkäsittelyyn.

Kaikilla toimialoilla haetaan uusia datapohjaisia ratkaisuja reaaliaikaisen tuotannon tilannekuvan muodostamiseen ja sen hyödyntämiseen operatiivisessa toiminnassa. SyncWare 13:n tuotteet vastaavat tähän tarpeeseen.

 

SyncWare 13 sisältää runsaasti uusia ominaisuuksia, uudistuksia ja tuoteparannuksia.

SyncPlan - Uusi teollisuuden tuotannonsuunnittelun karkeakuormitustoiminnallisuus. Lisäksi uusia toimintaa tehostavia ominaisuuksia hienosuunnitteluun.

SyncMES - Valmistuksen ohjauksen uudet ominaisuudet. Uusi laadunhallintamoduuli sekä uusia ratkaisuja tuotantokoneiden tiedonkeruuseen, mm. OEE-laskennan tueksi.

SyncPower - Energiatoimialan uudet ratkaisut. Useita uusia tuoteratkaisuja uusiutuvan energian tuotantoketjun ja akkuvarastojen hallintaan sekä voimalaitosten energiatehokkuuden kehittämiseen, mm. lämpötasevalvonnan ja tilastollisen analyysin menetelmien avulla.

SyncIoT - Lisää tehokkaita työkaluja IIoT:n hyödyntämiseen, teolliseen tiedonkeruuseen, reunalaskentaan (edge computing) sekä integraatioihin valittuun pilvipalveluympäristöön (mm. Microsoft Azure, Amazon AWS). Uusi suurten datamäärien massasiirtoihin ja jatkuvien datavirtojen käsittelyyn suunnattu NoSQL-tietokantatuen sisältävä ratkaisu.

Ohjelmisto on saatavissa sekä pilvipalveluratkaisuna (SaaS) että järjestelmätoimituksena.

Lisätietoja: Myynti- ja markkinointijohtaja Risto Vuopala, risto.vuopala@syncrontech.com, 050 3000645
https://www.syncrontech.com/

Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Uusiutuvalla energialla reservimarkkinoille – 5 vinkkiä asiaa harkitseville

Sähkön reservimarkkinoille osallistuminen voi olla hyödyllistä paljon sähköä tuottaville uusiutuvan energian voimalaitoksille, sillä se tarjoaa mahdollisuuden tukea sähköverkkoa ja saada korvausta reservin tarjoamisesta. Reservimarkkinoiden avulla voi monipuolistaa tuotantoyksikön ansaintamalleja ja hyödyntää investointia monipuolisemmin. Tässä blogissa käsittelen hieman sitä, miten uusiutuvan energian kohteita ja sähkövarastoja voidaan hyödyntää uusimpien teknologioiden mukaisesti ja miten asiaan kannattaa perehtyä.

Teknologia 23 - Teollisuuden innovaatioita ja tulevaisuuden teknologiaa

Teknologia 23 on Pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee tuoreimmat innovaatiot älykkäässä ja kestävässä teollisuusteknologiassa, kattavasti teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista aina kunnossapidon ja energian ratkaisuihin. Tapahtuma järjestetään 7.–9.11.2023 Helsingin Messukeskuksessa ja Syncron Tech on mukana tapahtuman jokaisena päivänä.

Wind Finland 2023 - Suomen merkittävin tuulivoimatapahtuma

Syncron Tech on mukana 4. lokakuuta Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävässä Wind Finland 2023 -tapahtumassa. Wind Finland on Suomen merkittävin tuulivoimaan keskittyvä tapahtuma ja tänä vuonna tapahtumaan odotetaan yli 700 osallistujaa yli 12 eri maasta.