Blogi

Lue uusimmat blogikirjoituksemme.

Kaikki kirjoitukset

Syncron Tech on julkaissut SyncWare 13 -ohjelmistoversion

Uusia ratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle

Tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle toimittava Syncron Tech Oy on tänään julkaissut SyncWare-perusohjelmistonsa uuden ohjelmistoversion, SyncWare 13. Kaikki Syncron Techin ohjelmistotuotteet, kuten SyncPlan, SyncMES, SyncPower ja SyncIoT käyttävät SyncWare-perusohjelmistoalustaa.

Teollisen tuotannon moderneissa ohjelmistoratkaisuissa korostuvat tiedonkeruu, tiedonhallinta ja tiedolla johtaminen. Mm. prosessidatan kustannustehokkaan hyödyntämisen mahdollisuudet ovat kasvaneet merkittävästi. Energiatoimialan murros, uusiutuvan energian kasvava tuotanto ja kehittyvät sähkömarkkinat edellyttävät täysin uusia ratkaisuja energiatuotannon ja -kulutuksen tiedonkäsittelyyn.

Kaikilla toimialoilla haetaan uusia datapohjaisia ratkaisuja reaaliaikaisen tuotannon tilannekuvan muodostamiseen ja sen hyödyntämiseen operatiivisessa toiminnassa. SyncWare 13:n tuotteet vastaavat tähän tarpeeseen.

 

SyncWare 13 sisältää runsaasti uusia ominaisuuksia, uudistuksia ja tuoteparannuksia.

SyncPlan - Uusi teollisuuden tuotannonsuunnittelun karkeakuormitustoiminnallisuus. Lisäksi uusia toimintaa tehostavia ominaisuuksia hienosuunnitteluun.

SyncMES - Valmistuksen ohjauksen uudet ominaisuudet. Uusi laadunhallintamoduuli sekä uusia ratkaisuja tuotantokoneiden tiedonkeruuseen, mm. OEE-laskennan tueksi.

SyncPower - Energiatoimialan uudet ratkaisut. Useita uusia tuoteratkaisuja uusiutuvan energian tuotantoketjun ja akkuvarastojen hallintaan sekä voimalaitosten energiatehokkuuden kehittämiseen, mm. lämpötasevalvonnan ja tilastollisen analyysin menetelmien avulla.

SyncIoT - Lisää tehokkaita työkaluja IIoT:n hyödyntämiseen, teolliseen tiedonkeruuseen, reunalaskentaan (edge computing) sekä integraatioihin valittuun pilvipalveluympäristöön (mm. Microsoft Azure, Amazon AWS). Uusi suurten datamäärien massasiirtoihin ja jatkuvien datavirtojen käsittelyyn suunnattu NoSQL-tietokantatuen sisältävä ratkaisu.

Ohjelmisto on saatavissa sekä pilvipalveluratkaisuna (SaaS) että järjestelmätoimituksena.

Lisätietoja: Myynti- ja markkinointijohtaja Risto Vuopala, risto.vuopala@syncrontech.com, 050 3000645
https://www.syncrontech.com/

Syncron Tech
Syncron Tech
Syncron Tech toimittaa teollisuuden ja energiatoimialan tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna ja järjestelmätoimituksina.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Olemme mukana PulPaper 2022 -messuilla

Syncron Tech on mukana metsäteollisuuden johtavassa kansainvälisessä PulPaper 2022 -tapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-9.6.2022.

Energiatehokkuus prosessiteollisuudessa

Viime aikoihin saakka prosessiteollisuuden energiakustannukset ovat olleet hyvin ennakoitavissa. Lähiaikojen maakaasun ja sähkön hintojen kuohunnan koetaan muuttaneen tätä. Toisaalta voidaan kuitenkin todeta, että tämä muutos on ollut vain jatkoa pidempiaikaiseen maailmanlaajuiseen energiamarkkinoiden kehitykseen. Kehitykseen, joka tuo haasteita myös prosessiteollisuuteen.

MES-järjestelmä ja tehokas toiminta työpisteellä

Meiltä kysytään tällä hetkellä paljon otsikon teemasta. Miten MES-järjestelmällä voidaan tehostaa toimintaa työpisteellä tavanomaisen tuotantotilanteen vallitessa? Miten järjestelmä tukee työntekijää poikkeustilanteissa?